Vuoden 2013 tapahtumat

Tähän osioon päivitetään vuoden 2013 tapahtumien kuvia ja kuulumisia.

 

———-

Valtuutettutapaaminen Pasilassa 23.4.

Valtuutettutapaaminen Pasilan kirjaston auditoriossa tiistaina 23.4. keräsi mukavasti parikymmentä ihmistä kuulemaan ja keskustelemaan Sari Mäkimattilan kanssa. Hän kertoi KD.n valtuustoryhmän tekemistä linjauksista ja toiveista, joita sillä oli kaupungin strategiaan vuosille 2013-16. Strategia oli käsittelyssä seuraavana päivänä kaupunginvaltuuston kokouksessa.

Sari kertoi, että he halusivat nostaa esille mm. kaupungin velkaantumisen pysäyttämisen. Monista ryhmistä poiketen KD:n valtuustoryhmä haluaa Helsingin olevan ystävällinen kaupunki, ei hauska tai viihdyttävä. Helsinki kun on sekä työ- että asuinpaikka, ja ystävällisessä kaupungissa ihmiset voivat hyvin.

———————-

Piirin kevätkokous 22.5.

Helsingin piirin sääntömääräinen kevätkokous pidettiin tänä vuonna maanantaina 22.5. Frebellä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Lisäksi kuultiin kaupunginvaltuutettu Mika Ebelingin ja puoluesihteeri Asmo Maanselän polittiiset tilannekatsaukset.

Piirisihteeri Riki Kuivalainen (vas.) ja puheenjohtaja Andrei Nahkala aloittelemassa kokousta.

Freben saliin oli saapunut reilut kolmisenkymmentä KD Helsingin jäsentä.

Paikalla oli sekä virallisia piirikokousedustajia että tavallisia jäseniä.

KD:n Helsingin valtuustoryhmän puheenjohtaja Mika Ebeling piti poliittisen tilannekatsauksen, jossa hän muun muassa ruoti mediassa esillä ollutta lausuntoaan ydinvoimaan liittyen.

Puoluesihteeri Asmo Maanselkä nosti katsauksessaan esille seikkoja, joiden vuoksi puolueen kannatus on ollut viime aikoina laskussa. Samalla hän kuitenkin rohkaisi kertomalla, kuinka olemme saaneet ajettua kodin, uskonnon ja isänmaan asioita eduskunnassa hallitusvastuussa ollessamme.