Lähde ehdokkaaksi HOK-Elannon vaaleihin?

Tule rakentamaan tulevaisuuden kaupunkia!

Asetu ehdolle Suomen suurimman osuuskaupan, HOK-Elannon edustajiston vaaleissa ja vaikuta. Edustajisto toimii äänitorvena osuuskaupan johdon suuntaan ja huolehtii siitä, että osuuskaupan palveluita ja etuja kehitetään omistajien toiveita kuunnellen. Kuluvalla kaudella edustajisto on keskustellut muun muassa tuotteiden pakkaamisen vähentämisestä, kotimaisten lähituottajien vihannesten ja kasvisten hankinnasta, muovipussien käytön tehostamisesta palautusjärjestelmän avulla, luomutuotteiden lisäämisestä ravintoloiden tarjontaan, asiakasviestinnästä ja -palautteista myymälöissä, ruokahävikin vähentämisestä ja sosiaalisesta työllistämisestä.

Edelliset, vuoden 2016 osuuskauppa HOK-Elannon edustajiston vaalit olivat aivan poikkeuksellisen suuri menestys KD:lle. KD sai vaaleissa 5,36 % (8 215 ääntä) kannatuksen ja 3 paikkaa (+1) edustajistoon. Kokonaisäänimäärä nousi peräti 66,7 %. Täten KD sai lisäpaikan edustajistoon ja paikan myös hallintoneuvostoon.

Ensi keväänä 26.3. – 6.4.2020 järjestetään seuraavat HOK-Elannon edustajiston vaalit. Voisithan sinä olla ehdokkaana?

Ehdokkaana voi olla jokainen, joka on viimeistään 31.12.2019 mennessä Helsingin Osuuskauppa Elannon jäsen ja on täyttänyt 18 vuotta vaalien alkaessa 26.3.2020. Jäsenyyden tietää siitä, että on vihreä S-etukortti. HUOM! Ehdokkaan pitää olla talouden ns. pääjäsen ja pitää siis olla osuuskaupoista nimenomaan HOK-Elannon jäsen.

Ole yhteydessä pikaisesti KD:n järjestöpäällikkö Mikko Rekimieheen, jos kiinnostuit ehdokkuudesta. Mieluiten sähköpostilla: [email protected] (tai puh 044 552 5030).

Lisätietoja vaaleista voi lukea: https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/osuuskauppavaalit