Paneeli: Helsingin liikenteestä toimiva kaikille

Kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling on tavattavissa KD Helsingin liikenneaiheisessa tilaisuudessa 24.10. klo 16:30 Ensi Linja 1:n juhlasalissa.

Tapahtuma aloitetaan Mika Ebelingin ja Helsingin kaupungin liikennesuunnittelupäällikkö Reetta Putkosen alustuksilla aiheesta. Alustuksesta jatketaan paneelikeskusteluun, jossa keskustellaan Helsingin liikenteestä ja sen tulevaisuudesta.

Paneelissa keskustelemassa ovat Mika Ebelingin ja Reetta Putkosen lisäksi World Student Capital ry:n puheenjohtaja Anna Lemström, KD Nuorten puheenjohtaja Aleksi Sarasmaa sekä veroasiantuntija, KD puoluevaltuuston jäsen Anneli Louneva.

Paneelin jälkeen tarjolla ruokaa ja kahvia sekä mahdollisuus vapaaseen keskusteluun valtuutetun ja muiden osallistujien kanssa.

Tilaisuuden Facebook-sivut: TÄÄLLÄ.

Tervetuloa mukaan!