Tule mukaan to 9.5. Eurooppa-päivään Kampin Narinkkatorille

KD on mukana teltallaan koko päivän to 9.5.2019 klo 9 – n. 20.30 Kampin Narinkkatorilla Eurooppa-päivän suurtapahtumassa. KD on mukana teltallaan koko päivän, tervetuloa tapamaan EU-vaaliehdokkaita ja muita aktiiveja!

Eurooppalainen Suomi, Eurooppanuoret, Ulkoministeriö, Euroopan parlamentin Suomen-toimisto ja Euroopan komission Suomen-edustusto sekä Yle järjestävät torstaina 9.5.2019 klo 9 – n. 20.30 Kampin Narinkkatorilla kaikille avoimen ja ilmaisen tapahtuman Eurooppa-päivän suurtapahtumaan. Tapahtuman ohjelmassa on luvassa iloista tekemistä koko perheelle. Narinkkatorin telttakylästä löytyy niin pomppulinna, hattaraa, kasvo- ja kynsimaalausta, hernesoppaa kuin tietysti ilmapalloja!

Lisätietoa päivän ohjelmasta löytää Facebookista: https://www.facebook.com/events/408076109975021/ ja verkkosivuiltamme: https://www.vaadifaktat.fi/tapahtuma/eurooppa-paiva-9-5/.

Lyhyesti kuvattuna kyseisenä päivänä juhlitaan Eurooppaa ja Euroopan unionia ja käynnistellään todenteolla europarlamenttivaaleihin laskeutuminen.

Päälavan ohjelma: EUvaalit-2019_Eurooppa-päivän ohjelma_9 5 2019

Tervetuloa!

#Eurooppapäivä