KD Helsinki lähtee eduskuntavaaleihin täydellä 22 ehdokkaan listalla

KD Helsinki lähtee eduskuntavaaleihin täydellä 22 ehdokkaan listalla

Kristillisdemokraattien Helsingin piiri on nimennyt uusiksi eduskuntavaaliehdokkaiksi erikoissairaanhoitaja ja teologian maisteri Pirkko Kaartisen, varatuomari ja antikorruptioasiantuntija Kari Lambergin, puolueen järjestöpäällikkö Mikko Rekimiehen sekä ylioppilas Esa Savolaisen.

Aikaisemmin ehdokkaiksi on nimettu pastori ja raamattukouluttaja, kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling, auktorisoitu yritysneuvoja ja diplomi-insinööri Elie El-Khouri, freelancer Andreas Forsberg, lastenhoitaja ja lastenerikoistoimintaterapeutti Liisa Haakana, filosofian maisteri Tiina Hyttinen, teologian yo ja Helsingin KD Nuorten puheenjohtaja Miikka Korpiranta, varhaiskasvatuksen erityisopettaja Sari Kumin, päätoimittaja Kristiina Kunnas, myyntiedustaja Jani Liukkonen, metsänhoitaja ja toimittaja Tapio Luoma-aho, muusikko ja sosionomiopiskelija Krista Lyyränen, KM ja henkilöstön kehittäjä Tanja Närhi, freelancer radiotoimittaja Tiina Parkkisen sekä toiminnanjohtaja ja muistityön kehittäjä Pertti Riihelä, KD Nuorten puheenjohtaja ja opiskelija Aleksi Sarasmaa, kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja Tuulikki Tepora, pastori ja Helsingin 1. varavaltuutettu Mauri Venemies sekä toimittaja, KM luokanopettaja Meri Vilen.

Kaikkiin ehdokkaisiin voi tutustua tarkemmin ehdokasgalleriassa: TÄÄLLÄ.

  • ”Vahvalla, monipuolisella ja täydellä 22 ehdokkaan listalla tulemme kampanjoimaan kansanedustajan paikan Kristillisdemokraateille Helsingissä”, piirin puheenjohtaja Tuulikki Tepora (kuvassa) kertoo.