Tervetuloa SUOMI 100 Itsenäisyyspäivän juhlaan 5.12.

Tervetuloa SUOMI 100 Itsenäisyyspäivän juhlaan 5.12.

Tervetuloa SUOMI 100 Itsenäisyysjuhlaan ti 5.12. klo 18 – 20 Kauppakeskus Forumin juhlasaliin: Meeting Park Forum, Helsinki (Mannerheimintien ja Simonkadun kulma, hissillä 6.krs). Tervetuloa kaikki KD:n jäsenet, perheenjäsenet ja aktiivit Helsingistä ja Uudeltamaalta.

Juhlapuhujina ovat kansanedustajat Antero Laukkanen ja Sari Tanus, puolueen 1. varapuheenjohtaja Tiina Tuomela sekä Helsingin kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling. Musiikkia esittävät Jukka Salmi sekä Åshöjdenin musiikkiluokkalaiset.

Buffetillallinen ja juhla ovat maksuttomia. Pukukoodi: 100-vuotisjuhlaan sopiva.

JUHLAAN ILMOITTAUTUNEET ovat saaneet sähköpostilla vahvistuksen. Jos tulee omalla autolla, niin lähin parkkihalli: P-CityForum.

Lämpimästi tervetuloa!

KD Helsinki ja Uusimaa

Tuulikki Tepora piirin puheenjohtaja, Helsinki

Pentti Rönkkö piirin puheenjohtaja, Uusimaa